LEVEL-UP Marcel Balkestein

Over mij; Marcel Balkestein

Historie

Ik kan me nog goed herinneren dat ik als klein jongetje langs de velden van Hockey Heeze stond om naar de trainingen van mijn oudere broer te kijken. Het duurde daarna niet lang totdat ik zelf de stick oppakte. Ik groeide uit tot een van de betere spelers van de club, maar dat ik op mijn twintigste zou worden gescout voor Oranje Zwart en dat ik in 2012 op de Olympische Spelen van Londen zou mogen staan, had ik nooit durven dromen.

Als kind deed ik mee aan de Bovelander Hockeykampen. Wat me altijd is bijgebleven is het moment dat de internationals langskwamen en ik een handtekening scoorde van topspelers als Teun de Nooijer. Zelf hoop ik ook een bron van inspiratie te zijn voor de huidige generatie. Dankzij alle ervaringen die ik heb opgedaan tijdens mijn carrière ben ik ervan overtuigd extra kennis en expertise te kunnen bieden. Want hoe mooi is het dat ik mijn eigen unieke ervaringen kan overbrengen op jonge, gemotiveerde kinderen die hun eigen hockeydromen hebben?!

Oranje Zwart

In mijn tijd bij Oranje Zwart gaf ik hockeyclinics aan jong talent en dit was het moment waarop ik ontdekte hoeveel energie ik ervan krijg om de topjeugd van Nederland naar een nóg hoger niveau te tillen. Met dit inzicht als vertrekpunt heb ik in 2014 mijn eigen hockeyschool opgericht. Vandaag de dag organiseert de MB-hockeyschool kampen, clinics en toernooien. Al bijna 10 jaar heb ik het genoegen om de jeugd te mogen inspireren en motiveren door mijn kennis van en passie voor de hockeysport met hen te delen. In deze periode van 10 jaar ben ik mezelf constant blijven vernieuwen. Daarmee houd ik vast aan de visie die ik sinds dag één helder voor ogen heb: te allen tijde topkwaliteit leveren voor de topjeugd van Nederland.

Level Up Hockey

Daarom stel ik samen met de topcoaches van de MB-hockeyschool speciale trainingsprogramma’s samen waarin we in kleine groepjes werken aan specifieke skills en doelen. Daar komt bij dat de kinderen anderhalf uur per week met innovatieve materialen trainen, waardoor ze in rap tempo zichzelf ontwikkelen. Voor de clinics en toernooien werken we uitsluitend met de topjeugd van Nederland. Vanaf dit jaar dragen beide een nieuwe naam: Level-Up. Onze ongekende drive om het beste van het beste te leveren zal echter, in tegenstelling tot de nieuwe naam, niet veranderen. De talenten die deelnemen aan onze clinics en toernooien hebben net als de scheidsrechters die de wedstrijden in goede banen moeten leiden de ambitie om de absolute top te halen. Waar de jonge spelers en speelsters dromen van het Nederlands elftal, hoopt de arbitrage ooit te fluiten op de allergrootste toernooien. Voor al deze mensen bieden wij de mogelijkheid om een niveau omhoog te komen. Alles wat wij bieden is daarom next level. Van de accommodatie en begeleiding tot de lunch en organisatie. Of het nu gaat om een specialistische clinic onder leiding van de beste spelers en trainers of een competitief toernooi waar alleen de allerbeste teams aan meedoen; wij geven ambitieus toptalent een Level-Up!

Archives

Geen archieven om te tonen.

Categories

  • Geen categorieën

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)