LEVEL-UP Hockeyclinics

LEVEL-UP Hockeyclinics

Met specifieke toptrainingen onder leiding van toptrainers en topspelers die op het hoogste niveau van de wereld hebben gewerkt of gespeeld tillen we jong toptalent naar het volgende niveau.

Onze trainers hebben aandacht voor specifieke thema’s en posities zoals de corner, verdedigen, middenveldspel, aanvallers en keepers. Level-Up gaat voor the next level. Dus maken we gebruik van moderne trainingsmethoden, differentieel trainen en leren door variatie. Alle trainingen zijn van topniveau, ontwikkeld door de beste specialisten. De trainingen worden afgewerkt in kleine groepen (maximaal 8 kinderen), omdat individuele aandacht belangrijk is om het beste uit jezelf te halen.

Vooruitgang gegarandeerd!

Dankzij een strakke organisatie binnen en buiten de lijnen kunnen deelnemers zich voor de volle 100% focussen op hun ontwikkeling.
Reken op maximale uitdaging, hoge intensiteit en veel balcontact op het veld.
Daarbuiten zorgen we voor een gezonde lunch, onbeperkt vers fruit en de aanwezigheid van een BHV’er (bedrijfshulpverlener) in geval van nood.

Deze toppers gingen je voor:

507af038-c951-4aa6-958e-e87282c8ffc6
“Bij de Level-Up clinics zijn de speelsters aan elkaar gewaagd en hebben de trainers veel internationale ervaring. Daardoor krijgt de kwaliteit van mijn spel een enorme boost.”

Lotte Ruts

(speelster MO18 Laren, Nederlands O16)
WhatsApp Image 2024-03-08 at 10.58.18
“Dankzij de Level-Up hockeytoernooien ben ik een betere speelster geworden en zijn wij als team een veel hechtere groep geworden.”

Lieve Wijckmans

(speelster Den Bosch MO18 en Nederlands MO18)
E36CC9D8-F329-4F0C-94C8-C86DDF7F0157
“Mijn meeste hockey-vrienden spelen in de Nederlandse top. Zij willen eerst winnen en dan komt pas het plezier. Bij de Level-Up toernooien staan beide op de eerste plaats.”

Jill Tebak

(speelster Den Bosch MO18 en Nederlands elftal MO18)
Jelle Galema
“Het leuke en leerzame aan de level-Up clinics is dat je in kleine groepjes op specifieke scoringstechnieken kan trainen en dat ik echt toegevoegde waarde kan leveren.”

Jelle Galema

(ex-international en speler Oranje-Rood heren 1)

Direct aanmelden

Meld je hier direct aan voor een LEVEL-UP Hockeyclinic.

Archives

Geen archieven om te tonen.

Categories

  • Geen categorieën

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)